UW VRAAG BIJ DE PLN-INFODAG 2016

In het najaar 2016 wordt een 3e PLN-Infodag georganiseerd (locatie en alle informatie hieromtrent zijn nog onbekend en volgen nog). Na een aantal presentaties op deze middag volgen enkele parallelsessies met ervaren sprekers (Cardiogenetica-specialisten, onderzoekers, PLN-patiënten…). Dit jaar zijn wij op zoek naar jullie input over een PLN-gerelateerd thema voor één van deze parallelsessies.

WAT IS UW VRAAG?
Als PLN-drager of familielid heeft u tientallen vragen die u graag tijdens de PLN-Infodag wilt stellen. Dit jaar geven wij u de gelegenheid om alvast uw belangrijkste vraag aan ons door te geven. Mocht het thema van uw vraag vaker in onderstaande poll voorkomen en dezelfde zijn als andere lotgenoten, dan zullen wij hét onderwerp tijdens de parallelsessie behandelen. Ook als u de aankomende PLN-Infodag niet kunt bijwonen, kunt u na de PLN-Infodag het mogelijke antwoord online zien (op onze website en YouTube).


Uw voor- en achternaam (verplicht)

Uw mailadres (verplicht)

Kies de rubriek van uw vraag (verplicht)

Stel uw vraag in een korte zin (verplicht)


 

GEEF UW VRAAG DOOR!

In het formulier hiernaast kunt u uw mailadres invullen en één vraag stellen. Uw mailadres (wordt niet gepubliceerd) wordt alleen gebruikt als wij terugkoppeling moeten geven op uw geformuleerde vraag. Wij verzoeken jullie om één vraag per persoon in een zo korte mogelijk en duidelijke zin te stellen.

De resultaten op deze poll worden in juli bekend.

Vrijwilliger PLN-Infodag 2016


Houd onze website, Facebook en ons forum in de gaten over de nadere informatie van de PLN-Infodag 2016!

Geef een reactie