STEUN ONS

U bent een PLN-gendrager, met of zonder klachten, of een familielid, een naaste, een vriend, een collega, een kennis… en u heeft direct of indirect kunnen ervaren of zien wat de PLN-genmutatie kan veroorzaken. Misschien heeft u kinderen bij wie PLN is geconstateerd. Misschien heeft u plotseling of langzaam afscheid moeten nemen van een dierbare belast met PLN… u voelt zich betrokken bij de genetische PLN hartspierziekte en wilt ons steunen.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Straat*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bedrag *Eenmalige of periodieke donaties?

Hiernaast kunt u kiezen om een eenmalige of periodieke donatie aan onze Stichting te doen. Wilt u meer weten over hoe u de periodieke giften met onze Stichting kunt vastleggen en wat uw Belastingvoordelen zijn?

Periodieke donaties

Onze Stichting PLN legt uw gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Ook kunnen wij uw contactgegevens gebruiken om u te informeren over onze lopende PLN-onderzoeken en lotgenoten-activiteiten. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze Stichting.

GEEF gendragers een betere toekomst!

Voor uw kinderen en hun eigen kinderen… en de volgende generaties! HELP ervoor te zorgen dat in de loop van de komende jaren een behandelmethode en medicijnen worden gevonden. HELP zodat meer wetenschappelijk PLN-onderzoek kan worden gedaan. HELP deze ernstige genetische PLN hartspierziekte te overwinnen… zodat PLN-dragers een betere toekomst met meer zekerheid kunnen opbouwen.


100% transparant

Onze Stichting genetische hartspierziekte PLN is 100% transparant: alle giften worden 100% gebruikt voor PLN-onderzoeken en lotgenoten-activiteiten. Onze Stichting is in het bezit van de ANBI-status en staat geregistreerd onder het RSIN en fiscaalnummer 851879950. De bedrijven hiernaast zijn aan onze Stichting PLN verbonden.

Indien u voor donaties gebruik wilt maken van het standaard SEPA-formulier (papier machtigingsformulier), dan kunt u deze hier downloaden.

Stichting Genetische Hartspierziekte PLN
Postbus 66
1775 ZH Middenmeer

NL95FVLB0225788020
BIC FVLBNL22

RSIN/Fiscaal nummer 851879950
KvK 55839002
info@stichtingpln.nl

Hartelijk dank voor uw steun aan onze PLN-familie.