SPONSORACTIES

Sommigen van jullie ondernemen regelmatig spontane initiatieven om geld in te zamelen voor onze Stichting genetische hartspierziekte PLN. Meedoen aan een sportief evenement, een activiteit organiseren of zelfs een feest voor je verjaardag geven waarbij je als kado donaties voor PLN vraagt… al deze vrijwillige acties zijn meer dan welkom, zodat telkens meer PLN-onderzoeken worden verricht en gendragers een betere toekomst kunnen krijgen.Steun onze Stichting PLN!

GEEF een beetje. BEREIK veel!

Hieronder vind je een overzicht van deze geweldige sponsoracties die je misschien wat ideeën kunnen geven om ook op deze manier een bijdrage aan onze PLN-familie te leveren. Ben jij van plan binnenkort een activiteit te organiseren om geld op te halen voor de genetische PLN-genmutatie? Dit zou fantastisch zijn! Laat het ons weten via ons online contactformulier zodat ook deze waardevolle sponsoractie hieronder komt te staan. Alvast heel erg bedankt!

Fietstocht Parijs-Deventer

Verjaardagsfeest

 

Volleybaltoernooi Rogier Berris

Sponsorloop 2016


Donaties van bedrijven

Ben jij als PLN-drager of familielid werkzaam bij een bedrijf dat misschien jaarlijks giften doet aan goede doelen? Of is het bedrijf waar je werkt, hoofdsponsor van een sportclub- of -team?… sommige bedrijven voelen zich betrokken bij de PLN-hartspierziekte omdat één van hun medewerkers belast is met PLN. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact met onze Stichting op. Onderstaande bedrijven hebben al de belangen van PLN-patiënten behartigd:

HGG 3D Profiling

MIRON Violetglass

H.T.S./N.C.H. Hoogeveen

OOMS Bouw & Ontwikkeling

 

Wil je meer weten over alle lopende PLN-onderzoeken waar jij een bijdrage aan kan leveren? Blijf op de hoogte via onze website en Facebook pagina.

 

Geef een reactie