PLN SPONSORLOOP 2016

De Stichting PLN stelt het zeer op prijs als gendragers initiatieven nemen om de doelstellingen van onze PLN-familie onder de aandacht te brengen. Hoe meer onderzoeken, hoe meer kansen dat er een remedie voor onze levensbedreigende PLN-hartspierziekte kan worden gevonden!

Deze keer is het Monique die ons heeft benaderd voor de ondersteuning van een sportief evenement… de Nijmeegse 4-daagse. De 4-daagse is een internationale wandeltocht in de mooie omgeving van Nijmegen waarbij meer dan 50.000 wandelaars deelnemen voor een goed doel. Dit jaar voor het 100ste jubileum heeft Bert Poelman, de vader van Monique, zich opgegeven om als SPONSORLOPER voor de Stichting PLN mee te doen… dit vinden wij natuurlijk geweldig!

Bert Poelman
EEN TOP WANDELPRESTATIE!
Voor de 15e keer zal Bert (69) dit jaar de 4-daagse lopen met als doel: geld inzamelen voor de Stichting PLN. Waarom?…


“…omdat mijn kleinzoon drager is van dit PLN-gen en dit vervelende gevolgen kan hebben voor zijn gezondheid…”


 

WIJ STAAN IN DEZELFDE SCHOENEN!
Monique vertelt: “…in onze familie zijn een aantal mensen erfelijk belast met deze genetische afwijking. In verschillende vormen en hoedanigheden hebben we gezien welke gevolgen PLN kan hebben. Van (nog) geen ziekteverschijnselen tot aan hartfalen en harttransplantatie toe. Helaas hebben we ook een familielid verloren, een aantal jaren na een harttransplantatie. Meer PLN-onderzoek is nodig om de ziekteverschijnselen tegen te gaan en de ziekteverschijnselen te behandelen. Zo ook voor de toekomst van o.a. mijn zoon, die eveneens drager is van het PLN-gen.”

 

SPONSOR DAAROM MIJN VADER TIJDENS DE NIJMEEGSE 4-DAAGSE 2016!

Hoe? Heel eenvoudig. Je kunt hem rechtstreeks steunen via de website van de 4-daagse Sponsorloop (zie ook knop hieronder). Klik vervolgens op STEUN MIJ, vul je gegevens in en kies met welk bedrag jij Bert wilt aanmoedigen. Je naam, bericht en bijdrage worden direct online zichtbaar.
SPONSORING 100% TRANSPARANT
Via iDeal kun jij veilig een zelfgekozen bedrag overmaken. Jouw sponsoring wordt geïnd door de Stichting 4-daagse Sponsorloop en wordt na afloop van de wandeltocht zonder inhouding van kosten voor 100% uitbetaald aan de Stichting PLN.
Bekijk onze flyer!

Wil jij een bijdrage leveren om op een leuke manier onze PLN-familie en onderzoeken te steunen? Dat zouden wij heel erg waarderen! Klik voor aanvullende informatie op de volgende knoppen. Alvast bedankt!

ONLINE FORUM STEUN BERT!

 

Geef een reactie