PLN-INTERVIEW: DOE MEE!

Met steun van onze Stichting PLN en de Nederlandse Hartstichting doet de afdeling Klinische Genetica van het AMC, samen met de UMC’s Utrecht en Groningen, momenteel een belangrijk onderzoek om te begrijpen waarom sommige mensen met de PLN-aanleg op jonge leeftijd al ziek worden, terwijl anderen lang gezond blijven.

banner enquete

Door #vragen worden wij wijs…

Wij willen bijvoorbeeld weten hoeveel u gesport heeft en hoe uw eventuele zwangerschappen verlopen zijn… met  uw antwoorden hopen wij uiteindelijk goede adviezen te kunnen geven aan mensen met een PLN-aanleg.


Daarom willen wij u, als PLN-drager, graag uitnodigen om mee te doen aan een telefonisch interview. Iedereen met een PLN-aanleg vanaf 18 jaar oud, is welkom om mee te doen aan dit onderzoek. Zowel mensen met klachten als mensen zonder klachten van het hart zijn welkom!

 

Doe mee aan een telefonisch interview!

Maak een #afspraak
Iedere PLN’er van 18 jaar en ouder ontvangt een schriftelijke uitnodiging. Wilt u zich nu al aanmelden om mee te doen aan dit belangrijke PLN-onderzoek? Vul dan het contactformulier hiernaast zorgvuldig in. Daarna zullen de onderzoekers contact met u opnemen.

Werkwijze
Door het invullen van dit contactformulier geeft u toestemming om gebeld te worden door een medewerker van dit PLN-onderzoek. Voor uw en ons gemak kunt u ook een dag en tijdstip aangeven wanneer dit u het beste uitkomt. Het gesprek zal ca. 30-45 mn duren. Hiervoor krijgt u een bevestiging van deelname per email.

Heeft u een vraag?
Mocht u een vraag hebben of extra informatie wensen om deel te nemen aan dit PLN-onderzoek, dan kunt u contact met ons opnemen door op de volgende knop te klikken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk terugkoppeling geven op uw vraag.


 

Januari 2018 – Aanmeldingsformulier verlopen.

 

 

#400 interviews!

Wij zullen u regelmatig een update geven van het aantal aanmeldingen… het doel is minstens 400 interviews te houden. Alvast bedankt voor uw medewerking!

MEER WETEN over alle lopende en toekomstige PLN-onderzoeken? Blijf op de hoogte via onze website en Facebook pagina, of neem contact met onze Stichting PLN op.

Aantal aanmeldingen

 

 

Geef een reactie