PLN FAMILIEDAG 2017 ?

Via ons lotgenotencontact Margriet hebben wij de laatste tijd een aantal vragen gekregen naar een eventuele bijeenkomst om gendragers en partners met elkaar in contact te brengen. Waarschijnlijk dat u, als PLN-patiënt of familielid, behoefte heeft over bepaalde PLN-onderwerpen te praten, maar vooral ervaringen te delen.

Van jullie hebben wij enkele signalen zoals hiernaast ontvangen. Omdat wij zelf ook PLN-patiënten en partners van gendragers zijn, hebben deze signalen ons laten denken om misschien een zogenaamde “PLN Familiedag” te organiseren. Maar eerst willen wij dan graag weten wat jullie hiervan vinden.


 

– BERICHT 06/04/17 –

Inschrijven voor de PLN-Familiedag is helaas niet meer mogelijk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via ons online formulier.

 

Bent u van plan om te komen?

Door middel van het formulier hiernaast willen wij eerst een inventarisatie maken: hoeveel van jullie zijn geïnteresseerd om aan zo’n bijeenkomst mee te willen doen, waar de ideale locatie van belangstellende mensen ligt, maar vooral wat de inhoud zou moeten zijn.

Als u van plan bent om te komen, dan vragen wij u het formulier hiernaast in te vullen en uw wensen aan te geven.

> TOELICHTING


Mocht u “Workshop” hiernaast hebben aangevinkt, dan kunt u het gewenste onderwerp onderaan vermelden bij “Opmerking en aanvulling”.


Graag willen wij hierbij benadrukken dat wij eerst op de uitkomst van deze “poll” wachten voordat onze Stichting iets concreets gaat organiseren.

  U kunt tot en met 31 maart reageren op deze poll.


Mocht u nog vragen hebben over deze “PLN Familiedag 2017”, dan kunt u ons altijd bereiken via deze website of Facebook, of een bericht sturen naar ons lotgenotencontact Margriet.

Geef een reactie