Welke ICD krijg je met PLN?

Home FORUMS ICD-DRAGERS Welke ICD krijg je met PLN?

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  M.Neervoort-Klinkert 3 maanden, 1 week geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #5866 Reactie

  Irmgard Sanderse

  Goede dag,
  Welke ICD krijg je met PLN? Of is dat maar net welke klachten er zijn?
  De cardioloog vertelde dat hij tijdens mijn volgende bezoek in december weet of ik een ICD nodig heb. Ik heb vorige week een MRI en 24 uur holter gehad. Altijd weer een soort van spannend maar nu helemaal.

  Ik zou graag jullie ervaringen horen.

  Groetjes Irm

  #5868 Reactie

  M.Neervoort-Klinkert

  Beste Irm,

  Zoals je zelf zegt is de keuze van de ICD afhankelijk van de klachten van de patiënt. Er zijn inmiddels veel typen en merken op de markt. Voor welke ICD de artsen gaan wordt heel zorgvuldig in hun team besproken. Je mag er dus van uitgaan dat je een ICD krijgt die bij je past. Als je meer wilt weten over de ICD’s die tegenwoordig gebruikt worden kun je naar http://www.stin.nl gaan, een platform voor ICD dragers. Daar wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende ICD’s, en wanneer ze gebruikt worden..

  Met vriendelijke groet,
  Margriet

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Welke ICD krijg je met PLN?
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">