De brieven van #Margriet…

Margriet Neervoort
Binnen de Stichting PLN is Margriet Neervoort de contactpersoon voor PLN-lotgenoten. In haar familie is ook PLN geconstateerd. Bij Margriet, haar zus, broer en kind… is het na een erfelijkheidsonderzoek vastgelegd dat zijzelf en al deze familieleden PLN-gendragers zijn. “…ik was er van overtuigd dat ik het niet had. Helaas was de werkelijkheid anders…” aldus Margriet.

 

STICHTING PLN. DE STICHTING VAN PATIENTEN, VOOR PATIENTEN.

Een mail sturen naar Margriet?

 

Direct mailen

Bij en na de diagnose van deze erfelijke en levensbedreigende ziekte, komen allerlei emoties boven: verdriet, onduidelijkheid, onzekerheid, boosheid… Zoveel vragen die niet tegelijkertijd beantwoord kunnen worden. Tijdens dit proces wilt u het misschien niet direct hierover hebben, maar heeft u later wel de behoefte om met andere mensen hierover te praten. Niet alleen met uw partner of andere naasten, maar met mensen die in dezelfde situatie zitten en een luisterend oor hebben.

Als u in deze moeilijke fase zit, kunt u contact opnemen met Margriet.

 

Op deze pagina kunt u regelmatig de brieven van #Margriet lezen. Uit haar dagelijks leven en eigen ervaring worden hier verschillende onderwerpen beschreven. Lees hieronder deze mini-publicaties, bestemd voor u als PLN-lotgenoot en geliefden.


Brief #1 van Margriet

Brief #2 van Margriet

 

Brief #3 van Margriet


Wilt u andere verhalen van PLN-gendragers lezen? Houd onze website en Facebook in de gaten.

 

Geef een reactie