BESCHERM UW ICD!

Bent u regelmatig aan het sporten, aan het genieten op de fiets/motor, lekker actief tijdens uw (wintersport) vakantie of bent u werkzaam in de industrie?… Vital Beat® biedt dé oplossing voor alle pacemaker- en ICD-dragers die dagelijks hun apparaat willen beschermen.

Bescherm uw pacemaker of ICD!

EEN ICD-SHIRT MET INGESCHOVEN SHIELD

Zacht en comfortabel. Dit is het nieuwe ICD-shirt met een stevige shield die op een efficiënte manier uw pacemaker of ICD-apparaat beschermt tegen een plotselinge stoot of scherpe voorwerpen. De CE gecertificeerde shield absorbeert direct een plotselinge klap en verspreidt onmiddelijk de impact op het ICD gebied. Verkrijgbaar in een witte kleur is het ICD-shirt vocht afdrijvend, thermisch gereguleerd en geeft elke drager weer het gevoel van vrijheid tijdens zijn alledaagse activiteiten.

Lekker bezig en toch goed beschermd zijn? Probeer dit ICD-shirt met zijn unieke shield *.

PRETTIG DRAAGBAAR
Je hebt er geen last van qua bewegingsruimte!…”, vertelt Max Neervoort, ICD-drager en vrijwilliger van onze Stichting PLN. “Als je het aantrekt, voelt het eerst wat onwennig, maar als je er iets overheen aantrekt, bijvoorbeeld een trui, zit het comfortabel en voel je je beschermd. Het shirt is prettig draagbaar in alledaagse situaties, tijdens sporten, maar ook als je naar een concert of drukke winkelstraat gaat.“, aldus Max.


BESTEL HIERONDER DIT ICD-SHIRT EN PROFITEER VAN… 5% KORTING * !

Geïnteresseerd om zo’n onmisbaar shirt aan te schaffen? Als u het ICD-shirt met shield hieronder via onze website bestelt, kunt u profiteren van een exclusieve 5% korting! Bij elke aankoop geeft Vital Beat® tevens een donatie aan onze Stichting PLN, die momenteel actief bezig is met een internationaal 5-jarig PLN-onderzoeksproject.

Hiernaast kunt u dit unieke ICD-shirt met shield
direct via onze Stichting bij Vital Beat® bestellen
met 5% korting! Vul zorgvuldig al uw gegevens
in en geniet binnenkort van dit comfortabele shirt!

ICD-shirt met shield

  • ICD-SHIRT MET SHIELD
    – Gepatenteerd shirt in witte kleur
    – Stevige shield (zwart/oranje)
    – Beschikbaar voor mannen en vrouwen

 

Datum:

Voornaam en achternaam

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

E-mail adres

Telefoon- of mobielnummer

ICD-shirt met shield:

Maat ICD-shirt (zie matentabel):

Extra ICD-shirt:

Factuurnr. eerdere bestelling (zie voorwaarden):

Ik ga akkoord met onderstaande voorwaarden* van deze online bestelling bij Vital Beat® via de Stichting PLN.

Voor de juiste maat kunt u onderstaande matentabel (zowel voor mannen als vrouwen) gebruiken:

Matentabel ICD-shirt met shield

Elke online bestelling via de website van de Stichting PLN is een afspraak tussen u als klant en de leverancier van ICD-shirts, Vital Beat®. Onze Stichting PLN zal geen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid hiervoor dragen.

ONLINE BESTELLINGEN
Alle bestellingen zijn exclusief verzendkosten van €8,60. Na ontvangst van uw online bestelling worden de ICD-shirts binnen 3 à 5 werkdagen geleverd. De levering geschiedt per aangetekende post. Het pakket wordt dus niet aan buren afgegeven. Bewaar de verzenddoos voor eventueel retour van uw bestelling (zie onderaan “Gratis retour”).

EXTRA SHIRT
Als u meerdere ICD-shirts in hetzelfde formulier bestelt, worden de extra ICD-shirts gefactureerd op het exclusieve bedrag van €49,37 (incl. BTW en

excl. verzendkosten). Mocht u later een extra ICD-shirt op dezelfde naam bestellen, dan dient het factuurnummer van uw eerdere bestelling in het online formulier te worden vermeld; anders zal uw nieuwe bestelling volgens het normale bedrag van ICD-shirts worden gefactureerd.

BETALING
Na ontvangst van uw bestelling dient u de factuur van Vital Beat® binnen 5 werkdagen te voldoen.

GRATIS RETOUR
Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling, kunt u deze binnen 14 dagen gratis retourneren. Hiervoor kunt u dezelfde verzenddoos gebruiken die bij de levering is verzonden. De kosten van het retourneren van de verzenddoos met shirt(s) en shield(s) zullen door Vital Beat® volledig worden vergoed.

 

Voor vragen over dit unieke ICD-shirt met shield kunt u altijd contact met ons opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA